Anon
Регистрирайте се за да получавате точки!
Вход  Регистрирай се   Влезте с вашия Facebook
Avatar
lubaka98
1119 Точки

Играни игри: 138   Оценени игри: 193   коментари на игри: 2   
lubaka98 - любими игри
Ще успеете ли
Много яка игра! Помогнете на овцата да мине от другата страна и да влезе в яслата си! Неуспоримо една много забавна и интересна игра ! ..и гледайте да не ви блъсне нещо !

Кулата  Ханой
Премести плочата за да построиш нова кула в същия ред

Можете ли да избягате
Изключително забавна и трудна игра! Намерете пролука между точките, насочили се срещу вас! Успех!!!

Баба Яга
Забавна игра, в която Баба Яга трябва да удря с метлата си горски животни

Хартиен изтребител
Много яка игра! Изтреляйте вашия хартиен самолет около света. Ъпгрейдвайте възможностите му, за да летите във въздуха по-дълго. Колко време ще ви отнеме, за да завърши пътуването?

Претрепан
Пречукайте човека

Съблечи Я
Съблечи мацката като махнеш определения брой редове от картинката.Не трябва да докоснат тавана.Наградата са найстина горещи снимки!

Евро шанс
Така известната ни игра Евро шанс е и във флаш вариант. Вече няма защо да се разкарвате до тото, за да усетите тръпката!

Запалете хората
Много забавна игра! Вие сте извънземно, което по природа се запалва и искате да споделите приятното усещане с хората около вас. Тичайте насам натам и палете. Пазете се от облаците дъжд.

Counter Strike 007
Елиминирайте терористите преди да са ви убили ! Успех

Dino Destroyer Метеоритът
Вие сте Метеорит и трябва да изтребите динозаврите до последния вид! Мачкайте, печелете пари и се забавлявайте. Успех!

Летене към Луната
I'm flying to the moon ви предлага възможността да полетите към луната. Събирайте пари, летете и се забавлявайте. Успех!

Ти си кутия
You are a box ще ви вживее в ролята на кутия, докато се опитвате да помогнете на човека да стигне безопасно то другата страна. Пазете хората от шиповете и се забавлявайте !

Мега Миньор
Среброто, златото и диамантите вече не са проблем в тази забавна оналхн игра. В играта можете да продавате материали и какво ли още не. Наблюдавайте колко гориво имате, калко място имате в товарното и т.н.. Следете какво има около вас с картата и използвайте телепорт. Успех !

Gibbets 3
Третата част на популярната игра Стрелички (Gibbets) е тук, за да ви донесе напрегнати изживявания докато се опитвате да спасите хората или сеното от задушаване или от овцете. Напрегнете се и Успех!

lubaka98 - последни коментари
mn qka ohhhh :D
Профил
Последни най-високи точки